Online Chat with Safee Sali

Posted: 11/02/2011 in Sukan

Malam tadi (11/02/2011) ada sesi online chat bersama Safee Sali. Kredit kepada Utusan Online yang menjemput Safee untuk online chat bersama peminat sempena perpindahan beliau ke Pelita Jaya FC. Safee bersama rakan sepasukan berada di Hotel Quality, Shah Alam sempena farewell party untuk Safee dan persiapan Selangor menjelang pertemuan ketiga MSL menentang Kuala Lumpur di Stadium Shah Alam malam esok. Ikuti perbualan peminat di bawah.

p/s : soalan aku hanya dua sempat dijawab Safee…baca dari bawah…(kena klik more la ye)

Friday February 11, 2011 10:12 safeei sali
10:11
[Comment From WANFAIZUL WANFAIZUL : ]

selain berhijrah ke sana, apa Safee looking forward nak lawati?

Friday February 11, 2011 10:11 WANFAIZUL
10:11
[Comment From osman osman : ]

SETAHU SAYA LIGA DI VIETNAM MEMPUNYAI TARAF YANG LEBIH BAIK DARIPADA INDONESIA DAN RANKING VIETNAM SENDIRI LEBIH BAIK DARI INDONESIA MAHUPUN MALAYSIA, TETAPI KENAPA MEMILIH JUGA BERSAMA KELAB INDONESIA?

Friday February 11, 2011 10:11 osman
10:07
safeesali:

osman,insylh…mgkn satu hari nnti kot..

Friday February 11, 2011 10:07 safeesali
 

[Comment From osman_kuching osman_kuching : ]

agaknya bila awak akan kembali bersama dengan sarawak, awak pernah menabur bakti bersama sarawak, kemudian bertemu jodoh dengan anak sarawak. tak teringin ke nak mengakhiri karier awak bersama sarawak sebelum menggantung but?

Friday February 11, 2011 10:06 osman_kuching
10:05
safeesali:

ancelotti,kalo chelsea xnak la kalo man u nak..hehehe..

Friday February 11, 2011 10:05 safeesali
10:04
safeesali:

syafiq,xjd kot..

Friday February 11, 2011 10:04 safeesali
10:04
[Comment From ancelotti ancelotti : ]

ada keinginan x nak masuk kelab eropah seperti chelsea?

Friday February 11, 2011 10:04 ancelotti
10:04
[Comment From mohd syafiq mohd syafiq : ]

psal selection kt jepun 2 xjadi ke safee??

Friday February 11, 2011 10:04 mohd syafiq
10:02
safeesali:

hhh,sya nak naik kn name msia kat sane..xkesa kat mne2 pun..janji sya dpt bmain drpd duk kat bangku simpanan kan….

Friday February 11, 2011 10:02 safeesali
10:01
safeesali:

uzair,sya n arwah xsame tp sya mmg minat cara pmainan arwah..tp no still the legend..hehehe..

Friday February 11, 2011 10:01 safeesali
10:01
[Comment From hhh hhh : ]

kenapa pilih Pelita Jaya ??

Friday February 11, 2011 10:01 hhh
9:59
Utusan Online:

KEPADA PARA PEMINAT: ketika ini Safee menerima terlalu banyak soalan. Andainya ada soalan yang terlepas, harap dapat diulang tulis supaya kami dapat ajukan kepada beliau. Terima kasih.

Friday February 11, 2011 9:59 Utusan Online
9:59
[Comment From uzair @ kajang uzair @ kajang : ]

terima kasih jasa anda di selangor …kami sedih kehilanga pemain berjersi no.10..safee sudah bole dikatakan mcm kelibat supermokh…gudluck di pelita jaya k..idup orang kelahiran kajang !! haha

Friday February 11, 2011 9:59 uzair @ kajang
9:57
safeesali:

tq..tq..

Friday February 11, 2011 9:57 safeesali
9:57
[Comment From jupe_si_laser jupe_si_laser : ]

suke senyuman safee….mengancam….

Friday February 11, 2011 9:57 jupe_si_laser
9:56
safeesali:

wan faizul,WARASS…hehehe..

Friday February 11, 2011 9:56 safeesali
Friday February 11, 2011
9:55
[Comment From WAN FAIZUL WAN FAIZUL : ]

Salam Safee..kabare!

Friday February 11, 2011 9:55 WAN FAIZUL
9:55
safeesali:

salam aisyah..

Friday February 11, 2011 9:55 safeesali
9:55
safeesali:

zakey,hrp2 camtu lah..hehe..

Friday February 11, 2011 9:55 safeesali
9:54
[Comment From Aisyah Aisyah : ]

salam abg safee!!

Friday February 11, 2011 9:54 Aisyah
9:54
[Comment From zakey zakey : ]

saya harap anda dan idlan jadi penggempur prolifik supaya menjadi contoh yg kpd adik2 anda dlm team..

Friday February 11, 2011 9:54 zakey
9:54
safeesali:

amrul,mmg sya nak men kat sane..doa2 kn je k..

Friday February 11, 2011 9:54 safeesali
9:53
[Comment From amrul amrul : ]

lepas ni boleh lah SAFEE SALI bermain di liga J…

Friday February 11, 2011 9:53 amrul
9:53
 

Expand
Friday February 11, 2011 9:53
9:52
safeesali:

rahmat,kelayakan nye ialah main bgus2..razman roslan satu bech ngan sya..

Friday February 11, 2011 9:52 safeesali
9:51
[Comment From Rahmat Rahmat : ]

Safee dilahir dpd sekolah sukan. Macam mana boleh masuk situ. Apa kelayakannya. Sape rakan Safee dpd sekolah sukan tersebut berjaya mencipta nama spt Safee

Friday February 11, 2011 9:51 Rahmat
9:51
safeesali:

amrul,insylh…

Friday February 11, 2011 9:51 safeesali
9:51
[Comment From amrul amrul : ]

semoga bertambah berjaya di sana…

Friday February 11, 2011 9:51 amrul
9:50
safeesali:

zakey,mgkin idlan xde kot..hehe

Friday February 11, 2011 9:50 safeesali
9:49
[Comment From zakey zakey : ]

saya lihat anda kurang pantas semasa menentang hongkong, agak2 apa sebab?

Friday February 11, 2011 9:49 zakey
9:49
safeesali:

guest,hrp sgor akn mng 1-0 pon xpe..janji mng..hehe..

Friday February 11, 2011 9:49 safeesali
9:48
[Comment From guest guest: ]

apa yang safee harapkan pada malam perlawanan terakhir bersama skuad selangor?

Friday February 11, 2011 9:48 guest
9:48
safeesali:

cikgu,hrp2 player mude lain ikot jejak sya..

Friday February 11, 2011 9:48 safeesali
9:47
[Comment From cikgushahrin cikgushahrin : ]

Tahniah kerana sanggup mengorbankan keselesaan hidup di tanahair sendiri…. byk kan bersabar dan tabah menghadapi kehidupan di perantauan…

Friday February 11, 2011 9:47 cikgushahrin
9:45
 

Expand
Friday February 11, 2011 9:45
9:45
safeesali:

kechique,tq bro..insylh sya bwt yg tbaik…

Friday February 11, 2011 9:45 safeesali
9:43
safeesali:

sya xleh jwb psl tu..pnc..hehehe..hrp sume phm k..

Friday February 11, 2011 9:43 safeesali
9:42
[Comment From kechique kechique : ]

stadium home PJFC hanya berkapasiti 12,000…safee mungkin rasa tekanan beraksi di GBK (persija) dan malang (arema indonesia)…keep it cool bro…

Friday February 11, 2011 9:42 kechique
9:42
[Comment From hafizsik hafizsik : ]

betul ke rm1000 sehari pelita jaya bayar gaji /?

Friday February 11, 2011 9:42 hafizsik
9:41
safeesali:

ini 1 langkah pmulaan..sya x leh trus men kat sane sbb korea n pandang player msia..

Friday February 11, 2011 9:41 safeesali
9:40
safeesali:

xtau lg biler..hehehe..

Friday February 11, 2011 9:40 safeesali
9:39
[Comment From safeei sali safeei sali : ]

Kenapa x main kat Korea?

Friday February 11, 2011 9:39 safeei sali
9:39
safeesali:

mmg ade faktor len..sya target bkn men kat indon jer..sya nak main kat aus kalo leh…hehehe..

Friday February 11, 2011 9:39 safeesali
9:38
[Comment From luqman hakim luqman hakim : ]

agak bile safee nak main untuk perak ?

Friday February 11, 2011 9:38 luqman hakim
9:38
[Comment From s_hira s_hira : ]

slain drpd m’cari pengalaman men kt indonesia da tak faktor2 len?

Friday February 11, 2011 9:38 s_hira
9:38
safeesali:

yup..sbb pelita pki rmi player mude..

Friday February 11, 2011 9:38 safeesali
9:37
[Comment From kechique kechique : ]

safee…tahniah…kawan ada search pasal pelita ni…baru kalah sebijik dengan persib…

Friday February 11, 2011 9:37 kechique
9:35
safeesali:

untuk pngetahuan umum why sume ckp pilih klub pelita jaya ssb utama nye lah sya hanya nak main kat luar dr msia..ini lah mase tuk umur sya..

Friday February 11, 2011 9:35 safeesali
9:34
[Comment From milahz milahz : ]

semoga berjaya di kelab pelita jaya

Friday February 11, 2011 9:34 milahz
9:33
[Comment From sya sya : ]

tahniah safee..good 4ur career developmnt..~

Friday February 11, 2011 9:33 sya
9:32
safeesali:

milahz-tq

Friday February 11, 2011 9:32 safeesali
9:31
safeesali:

ajim-trime kasih..doakn sya d sane nti k…

Friday February 11, 2011 9:31 safeesali
9:29
safeesali:

azmi-trime kasih..

Friday February 11, 2011 9:29 safeesali
9:28
safeesali:

salam semua…safee sali in d house…hehehe..

Friday February 11, 2011 9:28 safeesali
9:21
Utusan Online:

Safee dan rakan sepasukannya kini berkumpul di Hotel Quality Shah Alam ini memandangkan pasukan Selangor akan berlawan Kuala Lumpur di Stadium Shah Alam malam esok.

Friday February 11, 2011 9:21 Utusan Online
9:19
Utusan Online:

Salam,

Kami kini di Hotel Quality Shah Alam bagi mengadakan program Jom Chat Bersama… Safee Sali.

Safee sudah bersama kita, bagaimanapun berlaku masalah teknikal.

Harap bersabar.

Friday February 11, 2011 9:19 Utusan Online
6:09
[Comment From firdaus firdaus : ]

tahniah safee sali kerana brani kembangkan bkat anda keluar negara.1 langkah yg tpat utk bola sepak malaysia..hidup malaysia!!!

Friday February 11, 2011 6:09 firdaus
6:09
[Comment From amirul hakim amirul hakim : ]

tahniah safee gudluck keep it up

Friday February 11, 2011 6:09 amirul hakim
6:08
[Comment From man temerloh man temerloh : ]

diharap safee bole menggunakan kelebihan fizikal untuk menjaringkan gol untuk pelita jaya nanti………. malaysia boleh

Friday February 11, 2011 6:08 man temerloh
12:09
[Comment From rafi rafi : ]

tahniah safee, saya salah sorang peminat bolak sepak tanah air amat berbangga dengan pencapaian safee. malaysia boleh, safee boleh

Friday February 11, 2011 12:09 rafi
12:09
[Comment From yana chew yana chew : ]

Selamat maju jaya.. Gudluck beraksi disana nnti..

Friday February 11, 2011 12:09 yana chew
1:15
[Comment From eriera eriera : ]

batu lonjatan yang mengena, moga boleh melonjak lebih jauh lagi, aminn….

Friday February 11, 2011 1:15 eriera
1:15
[Comment From ben2u ben2u : ]

lagi best kalu dapat main kat liga japan n korea…kat indonesia hati2 ngn jupe…tp kalu jumpe sampaikn salam sy…gud luck my bro safee sali…

Friday February 11, 2011 1:15 ben2u
1:15
[Comment From mr fazryn mr fazryn : ]

good game safee sali…keep it up

Friday February 11, 2011 1:15 mr fazryn
Friday February 11, 2011
8:33
[Comment From boam boam : ]

tahniah safee.harap2 kmu bjaya di luar nnt

Thursday February 10, 2011 8:33 boam
8:06
[Comment From putra naning putra naning : ]

assamualaikum taniah pd anda dan harimau malaya datas kejayaan piala suzuki den y terbaru perlawanan persahabatan dgn hong kong semalam.semoga anda berjaya dperantauan.

Thursday February 10, 2011 8:06 putra naning
8:06
[Comment From Zita Zita : ]

Kami akan terus menyokong Safee Sali ke mana jua dia berada.Diharap selama dia setahun di sana dapat mencari pengalaman dan mempertingkat lagi skill.

Thursday February 10, 2011 8:06 Zita
8:06
[Comment From shahron ahmad shahron ahmad : ]

saya sokong penuh pemergian mu,demi kejayaan diri dan negara..gud luck.

Thursday February 10, 2011 8:06 shahron ahmad
2:31
[Comment From Wan Jai Wan Jai : ]

Semoga maju jaya..buktikan kemampuan anak malaysia

Thursday February 10, 2011 2:31 Wan Jai
2:36
[Comment From angah_joey angah_joey : ]

gudluck..bktikan ank malaysia boleh…

Thursday February 10, 2011 2:36 angah_joey
2:28
[Comment From Max Max : ]

hihihih safee gudluck

Thursday February 10, 2011 2:28 Max
2:27
[Comment From asyraf asyraf : ]

tahniah sematkan semangat juang yang tinggi

Thursday February 10, 2011 2:27 asyraf
Thursday February 10, 2011
8:30
[Comment From Mya de Luna Mya de Luna : ]

proud of u!

Wednesday February 9, 2011 8:30 Mya de Luna
7:52
[Comment From bahrin bahrin : ]

good luck safee, jaringkan byk nnt tau

Wednesday February 9, 2011 7:52 bahrin
7:52
[Comment From Hafiz Hafiz : ]

Tahniah & tidak terlewat andai saya mengucapkan Tahniah diatas Kejayaan anda. Anda Hebat..

Wednesday February 9, 2011 7:52 Hafiz
4:27
[Comment From yaa yusoff yaa yusoff : ]

buat yg terbaek untk malaysia

Wednesday February 9, 2011 4:27 yaa yusoff
4:27
[Comment From Syahir Syahir : ]

Good luck bro

Wednesday February 9, 2011 4:27 Syahir
4:27
[Comment From Gad Gad : ]

Bro safee aku mendoakan kejayaan hg kt sana… walaupun apa org kata kt hg jgn risau kmi sebahagian besar rakyat malaysia bersama hg.. semoga berjaya super sali… ameeeen….

Wednesday February 9, 2011 4:27 Gad
3:38
[Comment From nurul aida nurul aida : ]

hi safee..tahinah kerane dpt bemaen dri kelab luar..

Wednesday February 9, 2011 3:38 nurul aida
3:30
[Comment From Blowie Blowie : ]

Safee, hang betoi betoi yakin ke dengan penerimaan kelab di sana? Apapun goodluck weh, nak dengar nama hang disebut sebut kat sana nanti.😉

Wednesday February 9, 2011 3:30 Blowie
Comments
  1. saye ska safee sali..saya menyukai dia kerana dia pemain malaysia..walaup0n malaysia kalah..tapi kita ada harapan lagi untuk berjaya..kita bersabar jew..

    Like

  2. fauzan says:

    nak biodata penuh safee bleh x??

    Like

  3. harith : terror daripada ronaldo? tinggi sangat comparison tu…

    Like

  4. harith rahid says:

    terror daripada c.ronaldo la safee ni

    Like

  5. harith rahid says:

    hebatnya safee main bola……..terrer daripada c.ronaldo…. hehe

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s